De op smaak gebrachte Ruwe Pu Erh Thee van Sheng Puerh van de Cakethee van Yunnan, AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENklasse

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Certificering: CE ISO
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: contact us
Verpakking Details: karton
Levertijd: 10 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C, Paypal
Levering vermogen: 1000pcs
Type: Pu Erh Thee/Puerh-Thee/Pu'er-Thee/Puer-Thee Functie: Verlies van het gewicht
formaat: 357g Plaats van Oorsprong: Yunnan, China
Rang: AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENrang jaar: 2013
Hoog licht:

pu erh tea brick

,

ripe pu erh tea

 

Thee pu -pu-erh (ook algemeen als ‚puer wordt de bekend,‘ ‚pu'er) is een semi-zeldzaam type van thee dat in Yunnan, China dat wordt gemaakt. In het Westen, is de thee pu -pu-erh gekend voor zijn gezondheidsvoordelen.

Shengpu -pu-erh wordt gemaakt van de minimaal verwerkte bladeren van de de theeboom van groot-bladyunnan, en in de gecontroleerde omstandigheden zorgvuldig dan verouderd alvorens het wordt verbruikt. Deze stijl van pu -pu-erh is vaak verouderd 15 of 20 jaar, en kan voor veel langere tijd voor dieper zijn verouderd, rijker, smoren, complexer aroma.

 

De op smaak gebrachte Ruwe Pu Erh Thee van Sheng Puerh van de Cakethee van Yunnan, AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENklasse

 

Hoe te om tot pu haar thee te maken

 

Adviseer gebruikend water dat rond 95℃ en trekken 15 tot 30 seconden (als het gebruiken van een yixing theepot of gaiwan) of drie tot vijf minuten (als het gebruiken van Westelijke teaware) is. Of volledig kokend water voor een sterker aroma.

 

 

 

De momentopname van de gebruiker

 

De theecake duurt oud en lang duurt niet om te maken. Zijn een het vlotte thee en verfrissen zich. Ik zal absoluut meer van Tea&Better kopen.

 

 

Beschrijving:

 

De thee van pu -pu-erh of Pu'er-is een verscheidenheid van vergiste donkere die thee in Yunnan-provincie, China wordt geproduceerd. De gisting is een stijl van de theeproductie waarin de theebladen microbiële gisting en oxydatie ondergaan nadat zij droog en gerold zijn. Dit proces is een Chinese die specialiteit en produceert thee als Hei Cha wordt bekend, algemeen als donkere thee wordt vertaald. De beroemdste verscheidenheid van deze die categorie van thee is Pu -pu-erh van Yunnan-Provincie, na de handelpost voor donkere thee tijdens keizerchina wordt genoemd.

De Pu'erthee kan over het algemeen in smaak na verloop van tijd verbeteren (wegens natuurlijke secundaire oxydatie en gisting). De theeën die kunnen fijn zijn verouderd zijn typisch:

 

1. Gemaakt van hoogte - kwaliteitsmateriaal

2. Skillfully verwerkt

3. Behoorlijk opgeslagen in de loop van de jaren

 

 

Hoe te om thee te trekken--voor één theelepeltje

 

    Theetype

Temperaturen

Water

Steil/Infusie

min

Groene thee

85℃

300ml

45sec--1min

Zwarte thee

90-95℃

200ml

1.5

Oolongthee

90℃

200ml

2

Puerhthee

98℃

200ml

1.5

Witte thee

80℃

250ml

4

Aftreksel

98℃

300ml

5

Bemerkte thee

85℃

300ml

2

Als het sterkere aroma wordt gewenst, voeg meer thee, niet tijd toe. De benadrukte theeën zullen bitter indien langer gegoten dan de voorgestelde tijd proeven.

Als brouwend 2 of meer theeën samen, instructies voor de thee met de kortste tijd en de laagste temperatuur volg.

 

De thee & beter hoofdzakelijk de nadruk op kleine thee winkelen wereldwijd en enthousiaste theeminnaars, die diverse theeën met inbegrip van Groene Thee, Zwarte Thee, Oolong-Thee, Puerh-Thee, Witte Thee, Aftreksel en Bemerkte Thee en verpakking in kleine zakken selecteren, die klanten een flexibelere keus verstrekken om diverse theeën in klein bedrag te selecteren.

MOQ: 100USD

Levertijd: 10-15 dagen

 

 

Contactgegevens
nick

WhatsApp : +13564871506