Contacteer ons
Nick Chou

Telefoonnummer : 13564871506

WhatsApp : +13564871506

Dark Chinese Tea Ltd.

Donkere Chinese Thee

  • Dark Chinese Tea Ltd.
  • Dark Chinese Tea Ltd.
  • Dark Chinese Tea Ltd.
  • Dark Chinese Tea Ltd.
  • Dark Chinese Tea Ltd.
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken Aantal werknemers 100~120
Jaarlijkse omzet 5000000-10000000 Opgericht Jaar
Export pct 50% - 60%
Inleiding


Ons bedrijf is gevestigd in Anhua City, de provincie Hunan, China. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van allerlei soorten natuurthee.

De belangrijkste producten zijn verschillende donkere thee, fuzhuan thee, zwarte thee, groene thee .... Producten worden geëxporteerd naar Singapore, Maleisië,

Amerika, Afrika, Europa en het Midden-Oosten, met een jaarlijks exportvolume van meer dan 75% .het bedrijf is geweest

continu bezig met technologische transformatie, upgraden van apparatuur, verbeteren van het vermogen van automatisering,

verdere uitbreiding van de productiecapaciteit en betere economische en sociale voordelen.

Het theelandgoed bevindt zich in Anhua County, de provincie Hunan, met een gemiddelde hoogte van 800 meter. Het is ver weg van de drukte en steden. Het heeft geen industriële vervuiling en is het wilde land van Yuntai grote bladthee. Qianqiujie Tea Industry vertrouwt op 3000 mu organische organische landthee om de toonaangevende theeapparatuur te introduceren. Door de voortdurende verbetering van traditionele theetechnieken, is de standaardisatie en grootschalige productie van hoogwaardige groene thee, zwarte thee en zwarte thee van Anhua gerealiseerd. .

Geschiedenis
Donkere theegeschiedenis

De vroegste Hunan donkere thee werd geproduceerd door Anhua County, Hunan Province. Anhua heeft de gewoonte om gerookte thee te verwerken. De theebladeren worden op hoge temperatuur gebakken en de kleur wordt donker en bruin, dus het wordt "donkere thee" genoemd.

In 1524, Ming jiajin-periode drie jaar, zei Ming Kingswood Chen Jiang in document: "Commerciële thee is van lage kwaliteit en valse, donkere thee is nodig", op dit moment is Anhua donkere thee in het hele land opgekomen.

Sinds zijn oprichting heeft het bedrijf zijn doel bepaald van niet-vervuilende, groene ecologie en gezonde biologische thee, en heeft het hard gewerkt. In 2008 verhuisde het bedrijf naar een nieuwe theetuinbasis door middel van landoverdracht. Op dit moment zijn er 3.280 mu zelf-eigendom theetuinbasissen, waaronder zes organische theetuinbasissen, zoals Xiangxiangwan, Dongtaoling, Radish Slope, Qixiandong en Shimadong. De geproduceerde biologische producten omvatten groene thee, zwarte thee en zwarte thee.
In juni 2016, na drie jaar van conversie, slaagde het bedrijf met succes voor de certificering van biologische producten, inclusief grond, verse bladeren, lucht, water, eindproducten (groene thee, zwarte thee, zwarte thee, drie categorieën) alle biologische certificering is geslaagd werd de eerste certificeringsonderneming voor biologische producten in de Anhua Black Tea Industry.

Dienst
We kunnen OEM aanpassen pakket, bied uw ontwerp, logo, informatie getoond op het label.

Wij produceren en verkopen voornamelijk groene thee, zwarte thee, donkere thee en andere beroemde theeën

Onze theetuin ligt aan de voet van Yuntai Mountain, Malu Town, het kerngebied van Xuefeng Lake Wetland Park, 30 graden noorderbreedte. Binnen 50 kilometer is de berg hoog en dicht, de stroom is netto, de regenval is overvloedig, het land is vruchtbaar en de PH-waarde is gematigd. Hier is de naam van kwaliteit. Thee oorsprong.
In de afgelopen 20 jaar heeft het bedrijf zich altijd gericht op groene, gezonde en biologische theeproducten. Met de geest van vakmanschap en de bijna paranoïde nadruk op kwaliteit, is het het eerste bedrijf voor de certificering van biologische producten in de zwarte thee-industrie van Anhua geworden. Dit is een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van het bedrijf. .
Het eerste biologische productcertificeringsbedrijf van Anhua Black Tea

In maart begon de theetuin het eerste seizoen van de theeknoppen van het nieuwe jaar te plukken. De theebomen in de bergen en vlaktes zijn fris en vochtig, en groene anti-controleapparatuur zoals insecticide lampen op zonne-energie en plakkerige insectenplanken zijn beschikbaar, die de identiteit van de organische theebasis tonen.

Ons Team
Onze producten worden op grote schaal verkocht aan over de hele wereld.

We hebben het complete en ook goede ervaringsteam.

Van verkoopafdelingen tot de productieafdeling en vervolgens leveringsafdelingen, elke afdeling is dicht bij elkaar.

Vervolgens volgens elke bestelling, en uw verkoop volgt deze van het begin tot het einde.

Dus je zou zeker ontspannen kunnen zijn met alle vooruitgang. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem dan contact op met.