Contacteer ons
Nick Chou

Telefoonnummer : 13564871506

WhatsApp : +13564871506

lopende band
Werkwijze

plukken

Luchtdrogend

Theemoord

Wrijven

Hoop

Bakken

Plaats van herkomst

Anhua County is gelegen in het centrale deel van de provincie Hunan, aan beide zijden van de rivier de Zijiang in de mysterieuze breedtegraad van 28,38 graden noordbreedte;

De bodem is het kerngebied van de hagelsteen die zich gedurende honderden miljoenen jaren heeft ontwikkeld. Het is rijk aan sporenelementen zoals zink en selenium om de immuniteit te verbeteren.

Zink kan de menselijke immuniteit verbeteren en selenium staat bekend als de "koning van antikanker".

Anhua Tea Field is het hele jaar door omgeven door wolken, met een hoge luchtvochtigheid en rijk aan negatieve ionen en zuurstofionen.

De jaarlijkse gemiddelde temperatuur is 16,2 ° C, de neerslag is 1706,1 mm en de vorstvrije periode is 275 dagen.

De groeiperiode van theebomen duurt meer dan 7 maanden;

Voldoe aan alle vereisten voor hoogwaardige theeboomgroei en -ontwikkeling.

In de biologische theebasis zijn alle toegepaste meststoffen gecertificeerde organische meststoffen, worden geen herbiciden gebruikt, worden alle kunstmatig onkruid gebruikt en wordt biologische bestrijding en ongediertebestrijding toegepast. Zonne-insecticide lampen en plakkerige insectenborden worden ingezet. In 2014 werd het Hunan. Demonstratiebasis voor provinciale groene controle. Biologische theetuinen worden allemaal ecologisch beheerd en beschermd door handmatig plukken.
In 2016 werd de nieuwe fabriek in productie genomen en was de productieworkshop uitgerust met geavanceerde productieapparatuur, met inachtneming van het beheer van standaardisatie en netheid. De monitoringapparatuur voor de theetuin en de productie- en opslagworkshop worden in gebruik genomen. Het hele proces zal worden gemonitord vanuit de aspecten van planten, teelt, plukken, verwerken, opslag en levering. Theeliefhebbers kunnen de theetuin zien via de website van het bedrijf, het openbare nummer van WeChat en andere platforms. En de realtime situatie van de workshop.


Het geïntegreerde theeplantproject met theetour is zorgvuldig gebouwd. Het is vernoemd naar de bekende groene thee van het bedrijf, architecturaal antiek, volledig houten structuur en boerderijstijl. Het zal in de eerste helft van 2017 worden geopend. Het landgoed integreert middelen met theeplantings, productie- en verwerkingsworkshops en thee- en vrijetijdscentra, en combineert theeplantage, theeproductie, productverkoop en andere industriële ketenverbindingen, het verzamelen van theetuin sightseeing , thee plukken, handgemaakte thee, thee evaluatie thee, thee. Culturele ontwikkeling en andere projecten in één, laten bezoekers en consumenten al het plezier ervaren dat met thee te maken heeft, maar ook een groene, milieuvriendelijke en gezonde vakantiereis.
De handgemaakte theelijnproductielijn is een hoogtepunt van het landgoed. Bezoekers gaan naar de Qianqiu Longya experience workshop en kunnen deelnemen aan de productie van Qianqiu Longya groene thee onder begeleiding van de meester van de thee, volgens hun eigen voorkeuren, van plukken tot doden, likken en uiteindelijk drogen, leren en ervaren van het maken van thee .

R & D
In de biologische theebasis zijn alle toegepaste meststoffen gecertificeerde organische meststoffen, worden geen herbiciden gebruikt, worden alle kunstmatig onkruid gebruikt en wordt biologische bestrijding en ongediertebestrijding toegepast. Zonne-insecticide lampen en plakkerige insectenborden worden ingezet. In 2014 werd het Hunan. Provinciale Green Control demonstratiebasis. Biologische theetuinen worden allemaal ecologisch beheerd en beschermd door handmatig plukken.