Gearomatiseerde Rauwe Chinese Puer thee, hoogwaardige Chinese Puer thee afslankthee

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Certificering: CE ISO
Min. bestelaantal: 100G
Prijs: contact us
Verpakking Details: karton
Levertijd: 10 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C, Paypal
Levering vermogen: 1000pcs
Type: Pu Erh Thee/Puerh-Thee/Pu'er-Thee/Puer-Thee Functie: Verlies van het gewicht
formaat: 357g Rang: Hoogste Rang
Hoog licht:

wild pu erh tea

,

pu erh tea brick

Pu-erh-thee (ook algemeen bekend als 'puer', 'pu'er) is een semi-zeldzame soort thee die wordt gemaakt in Yunnan, China. In het Westen staat pu-erh-thee bekend om zijn gezondheidsvoordelen.

Sheng pu-erh wordt gemaakt van de minimaal verwerkte bladeren van de Yunnan-theeboom met grote bladeren en vervolgens zorgvuldig verouderd onder gecontroleerde omstandigheden voordat deze wordt geconsumeerd. Deze stijl van pu-erh is vaak 15 of 20 jaar oud en kan veel langer worden verouderd voor een diepere, rijkere, gladdere, complexere smaak.

Gearomatiseerde Rauwe Pu Erh-theecake, hoogwaardige Chinese Puer thee-afslankthee

Hoe pu haar thee te maken

We raden aan om water van ongeveer 95 ℃ te gebruiken en 15 tot 30 seconden te weken (bij gebruik van een yixing-theepot of Gaiwan) of drie tot vijf minuten (bij gebruik van westerse thee). Of volledig kokend water voor een sterkere smaak.

Momentopname van gebruiker

Ik werd per ongeluk aan deze thee voorgesteld en zag hoe goed mijn lichaam erop reageerde. Deze thee smaakt erg goed en heeft veel voordelen!

Omschrijving:

Pu-erh of Pu'er-thee is een verscheidenheid aan gefermenteerde donkere thee geproduceerd in de provincie Yunnan, China. Fermentatie is een theeproductiestijl waarbij de theebladeren microbiële gisting en oxidatie ondergaan nadat ze zijn gedroogd en gerold. Dit proces is een Chinese specialiteit en produceert thee die bekend staat als Hei Cha, meestal vertaald als donkere thee. De beroemdste variëteit van deze categorie thee is Pu-erh uit de provincie Yunnan, vernoemd naar de handelspost voor donkere thee tijdens het keizerlijke China.

Pu'er-thee kan in de loop van de tijd over het algemeen in smaak verbeteren (vanwege natuurlijke secundaire oxidatie en gisting). Thee die fijn kan worden verouderd zijn meestal:

1. Gemaakt van hoogwaardig materiaal

2. Vakkundig verwerkt

3. Door de jaren heen correct opgeslagen

Hoe thee te trekken - voor een theelepel

Thee Type

Temp

Water

Steile / Infusion

min

Groene thee

85 ℃

300ml

45sec - 1min

Zwarte thee

90-95 ℃

200ml

1.5

Oolong thee

90 ℃

200ml

2

Puerh thee

98 ℃

200ml

1.5

witte thee

80 ℃

250ml

4

Kruidenthee

98 ℃

300ml

5

Geurende Thee

85 ℃

300ml

2

Als een sterkere smaak gewenst is, voeg dan meer thee toe, geen tijd. Gemarkeerde theeën zullen bitter smaken als ze langer worden toegediend dan de voorgestelde tijd.

Als je 2 of meer theeën samen zet, volg dan de instructies voor de thee met de kortste tijd en laagste temperatuur.

Tea & Better richten zich vooral op kleine theewinkels en enthousiaste theeliefhebbers wereldwijd, die verschillende soorten thee selecteren, waaronder groene thee, zwarte thee, Oolong-thee, Puerh-thee, witte thee, kruidenthee en geparfumeerde thee en verpakken in kleine zakjes, die klanten een flexibelere keuze om verschillende soorten thee in kleine hoeveelheden te selecteren.

MOQ: 100 USD

Levertijd: 10-15 dagen

Contactgegevens
nick

WhatsApp : +13564871506