Contacteer ons
Nick Chou

Telefoonnummer : 13564871506

WhatsApp : +13564871506

Profiel QC
De kwaliteit van thee wordt beoordeeld aan de hand van onze zintuigen, namelijk gezichtsvermogen, smaak en geur. In de fabriek worden tijdens de productie regelmatig monsters van drogere mondjes geproefd door ervaren personeel om de kwaliteit van thee te controleren. Ervaren £ asters kunnen problemen identificeren die zich voordoen in elke fase van het productieproces van thee. Wanneer een fabriek meer dan één productielijn heeft, kunnen proevers hun prestaties op het gebied van kwaliteit vergelijken, en bedrijven met meerdere fabrieken proeven vaak de thee om fabrieken te vergelijken, zodat bepaalde kwaliteitsnormen worden beperkt.

In de biologische theebasis zijn alle toegepaste meststoffen gecertificeerde organische meststoffen, worden geen herbiciden gebruikt, worden alle kunstmatig onkruid gebruikt en wordt biologische bestrijding en ongediertebestrijding toegepast. Zonne-insecticide lampen en plakkerige insectenborden worden ingezet. In 2014 werd het Hunan. Demonstratiebasis voor provinciale groene controle. Biologische theetuinen worden allemaal ecologisch beheerd en beschermd door handmatig plukken.
In 2016 werd de nieuwe fabriek in productie genomen en was de productieworkshop uitgerust met geavanceerde productieapparatuur, met inachtneming van het beheer van standaardisatie en netheid. De bewakingsapparatuur voor de theetuin en de productie- en opslagworkshop zullen in gebruik worden genomen en het hele proces zal worden bewaakt vanuit de aspecten van planten, teelt, plukken, verwerken, opslag en levering.

Certificering van biologische producten in China
EU organische certificering

 • Dark Chinese Tea Ltd.
  Standaard: China Organic Product Certification
  Aantal:
  Uitgiftedatum:
  Vervaldatum:
  Scope / Range:
  Uitgegeven door: