De Chinese Thee van Bandguan Yin, de Thee van Fujian Oolong met Gevoelige Geur

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Certificering: CE ISO
Min. bestelaantal: 100G
Prijs: contact us
Verpakking Details: Kraftpapier-zak
Levertijd: 10 werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C, Paypal
Levering vermogen: 2000kgs
Type: De Thee van bandguan Yin Oolong/de Thee van Tieguanyin Oolong Functie: gewichtsverlies, vette verwijdering
formaat: 100g/bag Plaats van Oorsprong: Fujian, China
Aroma: medio-sterke orchideegeur Stijl: Strak gekrulde donkere jade groene bladeren
Hoog licht:

natural green tea

,

big red robe oolong

Tie Guanyin is een premium variëteit aan Chinese oolongthee geassocieerd met Anxi in de provincie Fujian. Tie Guanyin geproduceerd in verschillende delen van Anxi hebben verschillende kenmerken. De theebladen zijn krullend, bijna balachtig. De kleur is donkerbruin groen. Eenmaal gebrouwen, moet de vloeistof van goede Tieguanyin een mooie amberkleur hebben, terwijl inferieure thee een donkerbruine kleur oplevert. Over de smaak gesproken, Tieguanyin is misschien wel de meest natuurlijk aromatische Chinese thee. Het heeft een indringende bloemengeur maar is goed in balans door een licht bittere smaak die verandert in een zoete nasmaak.

Chinese Tie Guan Yin-thee, Fujian Oolong-thee met delicate geur

Stijl Strak gekruld donker jade groen blad.

Aroma, midden-sterke orchidee geur

Drank Geelachtig groen

Brouwen Brew tot 8/9 infusies bij 90 ° C

Grootte

100g / bag

Productbeoordeling ★★★★★

Momentopname van gebruiker

We hebben veel Oolong-theeën geprobeerd en deze is de beste. het heeft een complexiteit waardoor het onze favoriet is. Het is een beetje bloemig en erg soepel. Geen erg sterke oolong / gefermenteerde smaak - nogmaals, dit is waar we de voorkeur aan geven.

Omschrijving

Oolong thee is een traditionele Chinese thee (Camellia sinensis) geproduceerd door een uniek proces, inclusief verwelken onder de sterke zon en oxidatie voordat het krullen en draaien. De meeste Oolong-theeën, vooral die van goede kwaliteit, omvatten unieke theeplant cultivars die exclusief voor bepaalde variëteiten worden gebruikt. De oxidatiegraad kan variëren van 8% tot 85%, afhankelijk van de variëteit en de productiestijl. Oolong is vooral populair bij theekenners van Zuid-China en Chinese expats overzee.

Een veel gebruikte ceremoniële methode om oolongs te laten weken in China wordt gongfucha genoemd. Deze methode maakt gebruik van een klein weekschip, zoals een Gaiwan of Yixing kleitheepot, met meer thee dan normaal voor de hoeveelheid water die wordt gebruikt. Meerdere korte steeps van 20 seconden tot 1 minuut worden uitgevoerd; de thee wordt vaak geserveerd in proefbekers van één tot twee ons.

Hoe thee te trekken - voor een theelepel

Thee Type

Temp

Water

Steile / Infusion

min

Groene thee

85 ℃

300ml

45sec - 1min

Zwarte thee

90-95 ℃

200ml

1.5

Oolong thee

90 ℃

200ml

2

Puerh thee

98 ℃

200ml

1.5

witte thee

80 ℃

250ml

4

Kruidenthee

98 ℃

300ml

5

Geurende Thee

85 ℃

300ml

2

Als een sterkere smaak gewenst is, voeg dan meer thee toe, geen tijd. Gemarkeerde theeën zullen bitter smaken als ze langer worden toegediend dan de voorgestelde tijd.

Als je 2 of meer theeën samen zet, volg dan de instructies voor de thee met de kortste tijd en laagste temperatuur.

Tea & Better richten zich vooral op kleine theewinkels en enthousiaste theeliefhebbers wereldwijd, die verschillende soorten thee selecteren, waaronder groene thee, zwarte thee, Oolong-thee, Puerh-thee, witte thee, kruidenthee en geparfumeerde thee en verpakken in kleine zakjes, die klanten een flexibelere keuze om verschillende soorten thee in kleine hoeveelheden te selecteren.

MOQ: 100 USD

Levertijd: 10-15 dagen

Contactgegevens
nick

WhatsApp : +13564871506