Gezond Vet die het Groene Poeder van Theematcha met Gestoomde Verwerking branden

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Certificering: CE ISO
Min. bestelaantal: 10kg
Prijs: USD20/KG
Verpakking Details: 5OZ/bag, 100bags/carton
Levertijd: vanaf qty orde
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100kg/day
Mesh: onder 2000mesh Organisch: 100%organic
Vorm: Poeder Verschijning: groen fijn poeder
Houdbaarheidsperiode: 24 maanden kleur: groene
Toepassing: voedsel, het drinken, masker teast: aardig, kreeg gouden medailles in de V.S.
Hoog licht:

japan matcha green tea powder

,

japanese matcha green tea powder


Matcha-type en gestoomde verwerkingstype organische matcha met een redelijke fabrieksprijs

MATCHA EN OPTIMALE GEZONDHEID

Matcha, een kankerbestrijder, een vetverbrander, en nog veel meer, laat andere groene theeën ver achter zich

Elke dag gooien talloze mensen waardevolle antioxidanten en mineralen weg. Hoewel het ondenkbaar lijkt, is dat precies wat er gebeurt als je een kopje groene thee zet, omdat water slechts een fractie van de voordelen van groene thee kan extraheren. De meerderheid blijft eigenlijk ongebruikt, gevangen in de theebladeren. In werkelijkheid is de enige manier om echt optimaal te profiteren van groene thee het volledige blad te consumeren. Maar dat betekent niet dat je theebladeren moet gaan eten. De eenvoudigste oplossing is gewoon genieten van een kom matcha. Omdat Matcha rechte, steenachtige theebladeren is, biedt Matcha je groene thee krachtig arsenaal aan vitamines, mineralen, antioxidanten en aminozuren op een manier die geen enkele andere groene thee kan. Om zelfs maar de potentie van een enkele portie matcha te evenaren, zou je minstens tien koppen gebrouwen groene thee moeten drinken. Matcha is ongeëvenaard als het gaat om u te helpen een optimale gezondheid te bereiken en te behouden.

De Catechin EGCg: Matchas Incredible Cancer-Fighting Antioxidant

Nog beter, matcha bevat ook een unieke, krachtige klasse van antioxidanten bekend als catechinen, die niet in andere voedingsmiddelen worden gevonden. In het bijzonder biedt de catechine EGCg (epigallocatechine gallate) krachtige kankerbestrijdende eigenschappen. Het belangrijkste is dat EGCg en andere catechinen de effecten van vrije radicalen zoals vervuiling, UV-stralen, straling en chemicaliën, die kunnen leiden tot cel- en DNA-schade, tegengaan. Aangezien meer dan 60% van de catechinen in matcha eigenlijk EGCg zijn, kan een dagelijks matcha-regime helpen het integraal welzijn en evenwicht van het lichaam te herstellen en te behouden.

Moeiteloze rust: het unieke aminozuur L-Theanine

Meer dan duizend jaar geleden kwam Matcha naar Japan als hulpmiddel bij de meditatie. Tijdens lange uren van zitten, dronken monniken matcha om alert maar toch kalm te blijven. De moderne wetenschap heeft onlangs de lessen van eeuwenlange traditie bevestigd. Matcha is rijk aan L-Theanine, een zeldzaam aminozuur dat daadwerkelijk een staat van ontspanning en welzijn bevordert door in te werken op de werking van de hersenen. Terwijl stress bèta-golven kan veroorzaken, opgewonden, meer geagiteerde staat, creëert L-Theanine alfagolven, wat leidt tot een toestand van ontspannen alertheid. En hoewel L-Theanine veel voorkomt in alle thee, kan matcha tot vijf keer meer van dit aminozuur bevatten dan gewone zwarte en groene thee. Als een bijkomend voordeel, kan L-Theanine het geheugen en het leervermogen helpen en tegelijkertijd alle mogelijke bijwerkingen van cafeïne, een natuurlijk bestanddeel van groene thee, remmen. Daarom bevordert een kom matcha concentratie en helderheid van geest zonder enige van de nerveuze energie die in koffie wordt gevonden. Probeer matcha als een pick-up voor de middag of wanneer je extra aandacht nodig hebt.

Energie booster

Een van de meest onverwachte voordelen die matcha-drinkers ervaren, is een boost van energie gedurende de dag. In één onderzoek hadden onderzoekers gedacht dat dit afkomstig was van de cafeïne in Matcha, maar ze ontdekten dat het eigenlijk de combinatie was van de natuurlijke eigenschappen van matchas. Een ander recent onderzoek in het bijzonder wees uit dat matcha het fysieke uithoudingsvermogen zelfs met 24% verbeterde. Zelfs als je niet voor een zware training staat, kan Matcha je door de dagelijkse marathon helpen, of het nu dat project de volgende dag is of de kinderen van school naar voetbaltraining brengen.

Caloriebrander

Matcha is al bijna calorievrij en is een geweldige aanvulling op een afslankprogramma door het probleem van beide kanten aan te pakken. Het verhoogt de stofwisseling en verbrandt vet. Een recent onderzoek suggereerde zelfs dat matcha vier keer kan helpen om calorieën te verbranden. Tegelijkertijd legt Matcha geen enkele stress op het lichaam. Het verhoogt de bloeddruk of hartslag niet, waardoor het een veilig alternatief is voor twijfelachtige snelle oplossingen of geneesmiddelen die worden gereden met bijwerkingen.

Detox Deluxe

Groen is echt de kleur van gezondheid. Matcha helpt om het lichaam veilig te reinigen en te reinigen van schadelijke elementen. Chlorofyl, het element dat groene thee en andere planten hun kenmerkende groene kleur geeft, is ook een krachtige ontgiftiger, die zowel chemicaliën als zware metalen uit het lichaam helpt te verwijderen. En omdat matcha zorgvuldig in de schaduw wordt gekweekt, is het aanzienlijk rijker aan chlorofyl dan andere groene theeën, waardoor het een superieure dagelijkse detox is.

Contactgegevens
nick

WhatsApp : +13564871506