Dubbel - Vergist Chinees Groen Theeblad met een Sterk Effect van het Verliezen van Gewicht

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Nature
Certificering: ISO , NOP
Min. bestelaantal: Onderhandeld
Prijs: Negotiated
Verpakking Details: buiten harde cartonsBag, kan de Fles, Doos, Massa, (Ingeblikt), Giftverpakking, OEM
Levertijd: 10-30 dagen na betaling
Betalingscondities: BEVESTIGINGSBRIEF, D/A, D/P, T/T
Levering vermogen: 100 ton/Ton per Jaar
Producttype: Los Blad Groene Thee Stijl: losse thee
Leeftijd: 1 - 2 Jaar Verwerking Type: Dubbel-vergist
Specialiteit: Gezondheidsthee, Organische Thee, andere Rang: AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTEN, Eerste Rang
Functie: De antimoeheid, urineert regelmatig, enz. Materiaal: Natuurlijk Theeblad
Hoog licht:

natural green tea

,

organic green tea

Dubbel - Vergist Chinees Groen Theeblad met een Sterk Effect van het Verliezen van Gewicht

 

Dubbel-vergist biluochun Natuurlijk het Theebladmateriaal van de los blad groen thee

 

biluochun is de los blad groene thee één van de 10 beroemde Chinese theeën. Bi wordt luochun geproduceerd in Dongting-bergen, Taihu-Meer, Wuxian, Jiangsu. Bi wordt luochun altijd gekend in China door te zeggen „één verse offerte drie“.

Deze uitdrukking betekent de knop zeer teder is, is de kleur helder, is de smaak zacht, terwijl het aroma sterk is. biluochun is de los blad groene thee die in Dongting wordt geproduceerd, de stroken slijmerig en in de vorm zoals spiraal, en zijn hoogtepunt van wimpers. De witte uiteinden worden blootgesteld terwijl de rest aquamarijn die een sterk aroma dragen kijkt. Nadat het wordt gebrouwen zal bi luochun op de bodem van de kop blijven, terwijl het een heldere olijfkleur heeft.

biluochun heeft de los blad groene thee geen gistingsprocédé, zodat houdt het het natuurlijke anti-oxyderend en de vitaminen die in thee worden gevonden. Bi luochun heeft vele gezondheidszorgvoordelen voor die oud en jong.

 

 

biluochun theevoordelen

 

Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) en moderne farmacologie, bevat de Groene Thee van Bi Luo Chun een onderstel van samenstellingen die voor gezondheid bevorderlijk zijn, met inbegrip van Vitamine C, hebben de vitamine A, de cafeïne, flavanols, catechins en enz.-Bi Luo Chun vele gezondheidsvoordelen voor mensen van alle leeftijden:

>> De cafeïne van Bi Luo Chun kan helpen om vermoeidheid te verwijderen, hersenen te verfrissen, en het werk efficiency op te heffen

>> Het helpt aan Lagere cholesterol, bloeddruk, remt atherosclerose, en verhindert kanker.

>> Gelijkaardig aan andere groene theeën, Bi Luo Chun heeft een sterk effect van het verliezen van gewicht, wegens de substanties met inbegrip van folic zuur, catechins en cafeïne die van vet-brandt de oorzaak zijn.

>> het kan ook helpen om bronchiale kramp te verlichten, bloedomloop bevorderen, en is een goed supplement in de behandeling van bronchiaal astma, myocardiaal infarct.

 

Brouwende Gids:

 

1. Over het algemeen gebruiks4g groene thee het water per van 200ml (7oz).

2. De watertemperatuur voor het brouwen van groene thee zou rond 80º C. moeten zijn.

3. Giet het warme water over de theebladen, en wacht op de infusie van ongeveer 2 minuten.

4. Dan geniet van de thee. Kon keer brouwen 3-4.

 

De Beschrijving van productdetails
Beschrijving

Onze groene thee van het biluochun losse blad wordt slechts geplukt één keer in de lente en rust het gehele jaar van ons behulpzaam theelandbouwbedrijf, waar geen meststoffen & pesticiden ooit worden gebruikt, die u van zijn gevoelige & zoete smaak kunt proeven. Europese norm en hoog - gewaarborgde kwaliteit!

!

Prijs Stem in met uw onderzoek
MOQ 5~10 kg
Betalingsvoorwaarden 50% storting, saldo vóór levering of tegen B/L-exemplaar
Betalingswijze TT/Letter van Kredietpaypal/Creditcard Western Union/Moneygram
Levertijd Binnen 5-25 werkdagen na ontvangstbewijs van storting
Steekproefkosten Vrij
De tijd van de steekproefvoorbereiding 2-5 werkdagen na bevestiging
Leveringskosten Klantenverplichting

 

Het plukken & Verwerking

Bi Luo Chun is één van de vroegste geplukte groene theeën. Het wordt normaal geplukt dichtbij het eind van Maart terwijl het weer nog koud is. De theeplukkers zullen zich in de winterkleren kleden die handschoenen met de verwijderde vingertoppen dragen zodat kunnen zij bladeren nog effectief plukken. M. Lu zwerft vaker wel dan niet rond met zijn thee plukkend personeel vroeg in de ochtend om de juiste timing en de kwaliteit te verzekeren voor elke het plukken. Hij zal hen opdragen om elke individuele knop dicht te inspecteren wachtend op de ideetijd, wanneer het eerste blad nauwelijks van het hoogtepunt begint te scheiden - met maat knop. M. Lu verzamelt alle verse bladeren van de theeplukkers wanneer zij voor lunch bij zijn huis terugkeren. Hij zal dan zacht de verse bladeren langs bamboedienbladen leggen om hen toe te staan om één tot twee uren, afhankelijk van de vochtigheid in de lucht te drogen. Terwijl de thee is ademend zal hij zijn wok voor het braden voorbereiden. Zodra de theebladen de aangewezen flexibiliteit aan de knoppen hebben, zonder hen die zo kernachtig breken zij de theebladen zijn klaar om worden gebraden zijn.

 

FAQ

 

Q1: Bent u een handelsmaatschappij of een fabrikant

 

A1: Ja, zijn wij fabrikant, hebben wij eigen theelandbouwbedrijven en fabriek, en wij zijn ook een handelaar en hadden de uitvoervergunning.

 

 

Q2: Zo vele thee en types, hoe kan ik van hen onze doelthee opnemen onderscheiden en?

 

A2: U kon ons over theefunctie, smaak vertellen of anders, zullen wij u uit uw vragen helpen en zullen goede oplossing aan u verstrekken.

 

 

Q3: Hoe is uw Kwaliteitscontrole?

 

A3: Vanaf het begin aan het einde, de Nationale Goedereninspectie en de Testende Dienst, Instantie Derde Testende instelling, QS, HACCP-waarborg onze kwaliteit.

 

 

Q4: Hoe is uw prijs?

 

A4: Wij zeker sparen uw die geld aan handelaren voor betere kwaliteitsthee wordt betaald!

 

 

Dubbel - Vergist Chinees Groen Theeblad met een Sterk Effect van het Verliezen van Gewicht 0

 

 

Contactgegevens
nick

WhatsApp : +13564871506