De organische Groene Thee van Gezondheidsbi Luo Chun met Dubbele Vergiste Verwerking

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Nature
Certificering: ISO , NOP
Min. bestelaantal: Onderhandeld
Prijs: Negotiated
Verpakking Details: buiten harde cartonsBag, kan de Fles, Doos, Massa, (Ingeblikt), Giftverpakking, OEM
Levertijd: 10-30 dagen na betaling
Betalingscondities: BEVESTIGINGSBRIEF, D/A, D/P, T/T
Levering vermogen: 100 ton/Ton per Jaar
Producttype: cafeïnevrij gemaakte groene thee Stijl: losse thee
Leeftijd: 1 - 2 Jaar Verwerking Type: Dubbel-vergist
Specialiteit: Gezondheidsthee, Organische Thee, andere Rang: AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTEN, Eerste Rang
Functie: De antimoeheid, urineert regelmatig, enz. Materiaal: Natuurlijk Theeblad
Hoog licht:

natural green tea

,

organic green tea

biluochun groene thee chinees

De variëteiten van Bi Luo Chun groene thee

Volgens de nationale theestandaard kan Bi Luo Chun worden verdeeld in vijf graden in afnemende volgorde van kwaliteit: Supreme I, Supreme II, Grade I, Grade II en Grade III. De thee die is geplukt voor het Qingming-festival (valt begin april), waarbij alleen de eerste knoppen worden geplukt, die op de tong van de vogel lijken, is de beste van allemaal. Het is zo delicaat en zacht dat één kilogram Dong Ting Bi Luo Chun 14.000 tot 15.000 theescheuten heeft.

Bi Luo Chun heeft een geschiedenis van meer dan 1000 jaar en fascineerde altijd de hogere klasse en thee-experts in de Chinese geschiedenis. Zhen Jun (1857 - 1918 AD), auteur van thee-encyclopedie Cha Shuo (The Theory of Tea), rangschikte het als eerste onder alle Chinese groene thee, terwijl Longjing-thee tweede werd en Liu An Gua Pian derde werd.

biluochun thee voordelen

Volgens de traditionele Chinese geneeskunde (TCM) en moderne farmacologie bevat Bi Luo Chun groene thee een reeks verbindingen die bevorderlijk zijn voor de gezondheid, waaronder vitamine C, vitamine A, cafeïne, flavanolen, catechinen en enz. Bi Luo Chun heeft veel gezondheid voordelen voor mensen van alle leeftijden:

>> De cafeïne van Bi Luo Chun kan helpen vermoeidheid te verwijderen, de hersenen op te frissen en de werkefficiëntie te verhogen

>> Het helpt om cholesterol, bloeddruk te verlagen, atherosclerose te remmen en kanker te voorkomen.

>> Net als andere groene thee, heeft Bi Luo Chun een sterk effect van afvallen, vanwege de stoffen zoals foliumzuur, catechines en cafeïne die verantwoordelijk zijn voor vetverbranding.

>> het kan ook helpen om bronchiale spasmen te verlichten, de bloedcirculatie te bevorderen en is een goed supplement bij de behandeling van bronchiale astma, een hartinfarct.

De brouwmethode van Bi Luo Chun Tea

1. Bereid de theesets voor: theeblad, theehouder, glas, eerlijke kop, pinming cup, filter, plank, theeceremoniesets (theespeld, theetang, theelepel, theelepel, theetrechter, theecontainer).

2. Voeg ongeveer 3-4 theelepels Bi Luo Chun thee toe aan de theehouder.

3. Kook het water. En gebruik het kokende water om de theesets op te warmen en schoon te maken.

4. Giet het water onder de 80 ° C in het glas met de voorbereide theebladeren. Zorg ervoor dat de temperatuur van het water niet te hoog is, omdat het de theebladeren kan verbranden, waardoor antioxidanten verloren gaan en het bitter en zuur wordt.

5. Wacht 3-5 minuten en geniet van het "dansende Bi Luo Chun" in het glas. Giet vervolgens de thee in elk kopje om te drinken.

6. Bi Luo Chun wordt meestal 2-3 keer gebrouwen, met een verschillend aroma en smaak voor elk brouwsel.

Plukken en verwerken

Bi Luo Chun is een van de vroegst geplukte groene theeën. Het wordt normaal geplukt tegen het einde van maart, terwijl het weer nog koud is. Theeplukkers kleden zich in winterkleding en dragen handschoenen met de vingertoppen verwijderd, zodat ze nog steeds effectief bladeren kunnen plukken. Meneer Lu loopt vaker 's ochtends vroeg rond met zijn thee-plukpersoneel om de juiste timing en kwaliteit voor elke pluk te garanderen. Hij zal hen instrueren om elke individuele knop nauwkeurig te inspecteren in afwachting van de idee-tijd, wanneer het eerste blad nauwelijks begint te scheiden van de volledige knop. Mr. Lu verzamelt alle verse bladeren van de theeplukkers wanneer ze terugkeren voor de lunch in zijn huis. Vervolgens legt hij de verse bladeren voorzichtig langs bamboebakken om ze een tot twee uur te laten drogen, afhankelijk van het vocht in de lucht. Terwijl de thee ademt, bereidt hij zijn wok voor op het frituren. Zodra de theebladeren de juiste flexibiliteit hebben voor de toppen, zonder dat ze zo knapperig zijn dat ze knappen, zijn de theebladeren klaar om te worden gebakken.

Mr. Lu zal het grootste deel van zijn dag theebladeren frituren. Eerst zal hij een zeer hoge temperatuur in de wok gebruiken om de theebladeren te bakken en de enzymen te vernietigen en oxidatie te voorkomen, daarna zal hij de temperatuur verlagen om verder te frituren terwijl hij een handvol bladeren tegelijk in hun juiste vorm werkt, de hand herhalend rollende stap totdat de theebladen bijna droog zijn terwijl de temperatuur wordt aangepast. Er zijn slechts ongeveer 300 gram theebladen per frituurbeurt tegelijk in de wok. Nadat de theebladeren hun gekrulde vorm hebben, zal hij de bladeren tijd geven om te rusten voordat ze teruggaan naar de wok voor de laatste frituur om de theebladeren op hun gewenste vocht te brengen. Later op de avond, nadat alle verse thee is gebakken, zal Mr. Lu de gebakken bladeren in lokaal papier doen voordat hij de pakketten in plastic zakken doet; ze worden vervolgens opgeslagen in emmers met kalksteen langs de bodem die helpen overtollig vocht te absorberen.

FAQ

Q1: bent u een handelsonderneming of een fabrikant

A1: Ja, wij zijn fabrikant, wij hebben eigen theefarms en fabriek, en we zijn ook een handelaar en hadden exportvergunning.

Vraag 2: Zoveel thee en soorten, hoe kan ik ze onderscheiden en onze doelthee ophalen?

A2: U kunt ons vertellen over theefunctie, smaak of iets anders, wij helpen u graag met uw vragen en bieden u een goede oplossing.

Contactgegevens
nick

WhatsApp : +13564871506