Gezond Anhua-pakket voor afslanking van donkere thee voor dagelijks drinken

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Certificering: CE ISO
Min. bestelaantal: Onderhandeld
Prijs: Negotiated
Verpakking Details: buiten harde cartonsBag, kan de Fles, Doos, Massa, (Ingeblikt), Giftverpakking, OEM
Levertijd: 10-30 dagen na betaling
Betalingscondities: BEVESTIGINGSBRIEF, D/A, D/P, T/T
Levering vermogen: 100 ton/Ton per Jaar
naam: Donkere Chinese Thee Materiaal Grade: Thee van het Anhua de grote blad
Grondstoffen: Ruwe Donkergroene Thee kenmerken: Natuurlijke, Pollution-free landbouwproducten
Functies: Het verlies van het verminderings van lipidengewicht, het Verfrissen zich Buiten verpakking: Cadeaupakket
Opslagmethode: Droog en geventileerd Gebruik: De middagthee, drinkt elke dag
Hoog licht:

pure health slimming tea

,

chinese slimming tea

Gezond Anhua-pakket voor afslanking van donkere thee voor dagelijks drinken

Klein formaat en handiger,
380 g donkere bakstenen thee per stuk, 40 stuks per stuk.
Telkens wanneer je er een voorzichtig losmaakt, voeg je ongeveer 200 ml kokend water toe,

wacht ongeveer 10-20 seconden en proef.
Elk kan 8-10 keer thee weken,
Nodig je vrienden uit om samen van het leven te genieten.

gezonde anhua donkere thee baksteen


donkere bakstenen thee wordt verwerkt via verschillende traditionele processen zoals plukken, braden, sudderen, sudderen, bakken, stomen, persen en drogen.
In de lange rivier van de jaren kan de kwaliteit van de thee steeds beter worden, met de kenmerken van 'beter en beter'.

Zwarte thee bevat naast rijke voedingsstoffen, de belangrijkste zijn vitamines en mineralen
Eiwitten, aminozuren, koolhydraten, etc.
Help de spijsvertering en olie
De cafeïne, vitamines, aminozuren en fosfolipiden in zwarte thee helpen het lichaam om de vetstofwisseling te verteren en te reguleren. De stimulatie van cafeïne kan de secretie van maagsap verhogen, waardoor de eetlust toeneemt en de spijsvertering wordt bevorderd. Japanse wetenschappers hebben door wetenschappelijke tests bewezen dat zwarte thee een sterke functie heeft van vettig, spijsvertering, enz. Dat is de reden waarom de vleeseters vooral van dit soort thee houden.

Donkere Chinese Thee
Grondstoffen Rauwe donkergroene thee
Kenmerken Afslanken Immuniteit verbeteren Anti-oxidatie Verfrissend Gezondheid
Drinkmethode Heet water brouwen Warm water gekookte thee
Packaging Buitenste Geschenkpakket Karton Stoffen tas gewoonte
binnenste Kraft papier Katoenen papier Bamboe gewoonte
Opslag methode Koel en droog, er kunnen lange tijd geen geurcondities worden opgeslagen
Gebruik Middag thee Modulatie ochtendthee Melk thee Drink elke dag
Thee zetproces Doden, primen, schoffelen, opnieuw looien, bakken
Nutriëntengehalte Theaflavins en thearubigins Thee polysaccharide complex Aminozuur theanine
Drink tips Roer geen zwarte thee of comprimeer zwarte theebladeren niet wanneer je zwarte thee maakt, waardoor de thee troebel wordt.
Beste voor een uur na een maaltijd

Brouwmethode


1 Kungfu-weekdrankmethode:

Neem de juiste hoeveelheid thee en brouw het volgens de manier van kungfu-thee.

2 kopjes bubbelmethode:

gebruik Ruyi-kopje of theepot, neem de juiste hoeveelheid thee, kook eerst thee met kokend water en laat het vervolgens 1-2 minuten weken voordat je het drinkt.
3 traditionele kookmethode:

neem de juiste hoeveelheid thee, laat de thee met kokend water lopen, kook dan met koud water, stop het vuur na het filteren van de thee en drink het op.

4 melkthee drinkmethode:

Na het koken van de theesoep volgens de traditionele kookmethode, worden de melk en theesoep bereid in een verhouding van 1: 5, en vervolgens wordt de juiste hoeveelheid zout toegevoegd om de melkthee aan te passen met westerse kenmerken, en de oranjerode thee soep is volledig gemengd met de witte melk. Na het verschijnen van roze, mooi, genaamd "rood roze schoonheid."

5 koude drank methode:

volgens de cup bubble-methode of gekookte drankmethode om de theesoep te filteren, wordt de theesoep na het drinken in de koelkast of de waterput geplaatst, is een goede dorstlessende dorst

Het belangrijkste functionele ingrediënt van de Chinese donkere thee is de theesamenstelling multi-koolhydraatverbinding, dit soort samenstelling door de medische arena werd onthuld die in vivo suikermetabolisme (preventie diabetes) kan aanpassen, om de bloeddruk vetten, de anti-bloed te verlagen congeal, de trombus, om het immuniteitsvermogen van het organisme te verbeteren. Het klinische proefbewijs, donkere thee's deze speciale functies zijn opmerkelijk, andere thee kan dit niet vervangen.
Het hoofdbestanddeel van de Chinese donkere theesoepkleur is de theesmaakstof en het Congo-rode element, de bevindingen geven aan dat de theesmaakstof niet alleen een soort effectieve radicale aaseter en de oxidatieremmer is, en de behandeling tegen kanker heeft, de anti-plotselinge verandering , de bacteriostasis-antivirus, de verbetering en de behandeling van hart-cerebrovasculaire aandoeningen, behandelt diabetes, enzovoort, vele soorten fysiologische functies.
In het minerale element van de donkere thee concentreert zich voornamelijk in het volwassen blad, de stengel, de stengel, de donkere thee verzamelt en verwerkt de grondstof om oud te zijn, het minerale elementgehalte is hoger dan andere theesoorten.
Het selenium kan de immunoproteïne en de productie van het immuunlichaam stimuleren, versterkt het menselijk lichaam tegen de weerstand van de ziekte en behandelt coronaire aandoeningen, onderdrukt de kankercel het optreden en de ontwikkeling heeft het opmerkelijke effect, in de thee kan het seleniumgehalte zo hoog worden als 3,8 ~ 6,4 mg / kg.
de donkere thee is een soort van lage cafeïne gezonde drank, vergeleken met mei gelukkig evenals andere thee, de donkere thee heeft geen invloed op de slaap.1 Neem een ​​klein stukje thee 2 heet water beker 3 Doe de thee in het kopje 4 thee wekken
8-10g Elke keer thee zetten met donkere thee Het kan op hoge temperatuur worden gesteriliseerd om de temperatuur van de beker te verhogen. Bij het maken van thee kan het theesap beter doordringen. Doe de voorbereide thee in het kopje Giet water van 100 graden Celsius in de beker langs de wand van de beker en laat deze 30 seconden staan. Met deze stap kunnen de theebladen worden gereinigd en de theebladen worden gewekt.
5 heet water doorweekte thee 6 Neem de voering van het theekopje 7 punten theesoep 8 smaak thee
Giet water van 100 graden Celsius in de beker langs de wand van de beker, bedek het deksel en laat 30 seconden staan ​​om de theesoep te krijgen. Haal de theebladeren eruit en maak het mogelijk om herhaaldelijk te brouwen Giet de theesoep in een klein kopje Ruik de geur van thee, drink theesoep, drink regelmatig thee en wees gezond

Contactgegevens
nick

WhatsApp : +13564871506