Traditionele ambachtelijke Chinese donkere theebaksteen voor verfrissing met geschenkverpakking

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Hunan China
Merknaam: Nature
Certificering: ISO , NOP
Min. bestelaantal: Onderhandeld
Prijs: Negotiated
Verpakking Details: buiten harde cartonsBag, kan de Fles, Doos, Massa, (Ingeblikt), Giftverpakking, OEM
Levertijd: 10-30 dagen na betaling
Betalingscondities: BEVESTIGINGSBRIEF, D/A, D/P, T/T
Levering vermogen: 100 ton/Ton per Jaar
naam: Chinese donkere theebaksteen Materiaal Grade: Thee van het Anhua de grote blad
Grondstoffen: Ruwe Donkergroene Thee kenmerken: Helpt het lichaam om vet metabolisme te verteren en te regelen
Functies: Het verlies van het verminderings van lipidengewicht, het Verfrissen zich Buiten verpakking: Cadeaupakket
Opslagmethode: Droog en geventileerd Gebruik: De middagthee, drinkt elke dag
Hoog licht:

compressed tea brick

,

high mountain natural tea

De traditionele Baksteen van de Ambacht Chinese Donkere Thee voor het Verfrissen van Gift Verpakking


de donkere baksteenthee wordt verwerkt door verscheidene traditionele processen zoals het plukken, het roosteren, het sudderen, het sudderen, het bakken, het stomen, het drukken en het drogen.
In de lange rivier van de jaren, kan de kwaliteit van de thee, met de kenmerken van „beter en beter beter en beter worden.“

 

De zwarte thee bevat rijke voedingsmiddelen, het belangrijkste zijn vitaminen en mineralen, naast
Proteïne, aminozuren, koolhydraten, enz.
Hulpspijsvertering en olie
De cafeïne, de vitaminen, de aminozuren en phospholipids in zwarte thee helpen het lichaam om vet metabolisme te verteren en te regelen. De stimulatie van cafeïne kan de afscheiding van maagzuur verhogen, daardoor stijgende eetlust en het bevorderen van spijsvertering. De Japanse geleerden hebben door wetenschappelijke tests dat de zwarte thee een sterke functie van vettig heeft, spijsverterings, enz. bewezen, die is waarom de vlees-eters vooral van dit soort thee houden.

 

 

donkere theebaksteen
Grondstoffen Ruwe Donkergroene Thee
Eigenschappen Vermageringsdieet Verbeter immuniteit Antioxidatie Het verfrissen zich Gezondheid
Het drinken methode Warm water het brouwen Warm water gekookte thee
Verpakking Buiten Giftpakket Karton Doekzak Douane
binnen Kraftpapier-document Katoenen document Bamboe Douane
Opslagmethode Koel en droog, kunnen geen geurvoorwaarden lange tijd worden opgeslagen
Gebruik Middagthee De thee van de modulatieochtend Melkthee Drank elke dag
Thee makend proces Het doden, het klaarmaken, het schoffelen, het retanning, het bakken
Voedende inhoud Theaflavins en thearubigins Complex theepolysaccharide Aminozuurtheanine
Drankuiteinden Beweeg geen zwarte thee of pers geen zwarte theebladen samen wanneer het maken van zwarte thee, die de thee troebel zal maken.
Beste één uur na een maaltijd

 

 

Brouwende Methode


1 Kungfu-het doorweken drankmethode:

 

Neem de juiste hoeveelheid thee en brouw het volgens de manier van kungfuthee.
 

2 koppen van bellenmethode:

 

gebruik Ruyi-kop of de theepot, neemt passend bedrag van thee, kook eerst thee met kokend water, dan doorweek 1-2 minuten alvorens te drinken.
traditionele het koken 3 methode:

neem de juiste hoeveelheid thee, stel de thee met kokend water in werking, dan kook met koud water, houd de brand na het filtreren van de thee tegen, en drink het.
 

4 melkthee het drinken methode:

 

Na het koken van de theesoep volgens de traditionele het koken methode, worden de melk en de theesoep voorbereid in een verhouding van 1:5, en dan wordt het passende bedrag van zout toegevoegd om de melkthee met westelijke kenmerken aan te passen, en de oranjerode theesoep wordt volledig gemengd met de witte melk. Na de verschijning van roze, mooi, geroepen „rode roze schoonheid.“
 

5 koude drankmethode:

 

volgens de methode van de kopbel of gekookte drankmethode om de theesoep te filtreren, wordt de theesoep geplaatst in de ijskast of de waterput na het drinken, is een goede de zomer het doven dorst

 

Verpakkingsinformatie Voordelen en gebruik Aankoopgids
Verpakkingsspecificatie 900-1000g/block Gemakkelijk te sparen, volledig van gewicht Drink thee regelmatig, koop een groot aantal suggesties
500-900g/block Matig grootte Is de beste keus voor giften
200-500g/block gemakkelijk te dragen Reis, geschikt voor zakenreizen
douane Welkom om aan te passen
Buiten verpakking Diverse materiële giftdoos verpakking, de Chinese zakken van de stijlgift, houten dozen, enz. Voor privé-gebruik of voor het geven van mensen een keus. Een groot aantal groothandel kan eenvoudige karton verpakking ook kiezen De prijs van document zakken is gunstiger, zijn de doelklanten persoonlijke en dagelijkse het drinken aanbevelingen, geven giften of de vakantiegiften, kiezen giftdozen, high-end wat geadviseerde houten doos verpakking
binnen verpakking Kraftpapier-document, papieren zakdoekje _het kunnen houden de kwaliteit van thee goed, natuurlijk verpakkingsmateriaal, en het gemakkelijk te bewaren thee.

 

Is het hoofd de functionaliteitingrediënt van de Chinese donkere thee de het multi-koolhydraatsamenstelling van de theesamenstelling, werd dit soort samenstelling door de medische arena geopenbaard die suikermetabolisme in vivo (preventiediabetes) kan aanpassen, om de bloeddruk van bloedvetten, het te bevriezen anti-bloed te verminderen, de bloedprop, om de capaciteit van de organismeimmuniteit te scherpen. Het klinische proefbewijs, deze speciale functies van de donkere thee is opmerkelijk, is andere theeën kan niet substitueren.
De belangrijkste constituent van de Chinese donkere kleur van de theesoep is het theeflavon en het rode element van de Kongo, de bevindingen wees erop dat het theeflavon niet alleen één soort efficiënte radicale aaseter en de oxydatieinhibitor, is en de behandeling tegen kanker, de anti-plotselinge verandering, bacteriostasisanti-virus, de verbetering heeft en de hersenziekte van het behandelingshart, behandelt etc. diabetes vele soorten fysiologische functies.
In de het minerale elementen hoofdzakelijk concentraten van de Donkere thee in het rijpe blad, de stam, de stam, verzamelt de donkere thee oud en verwerkt grondstof om te zijn, is de mineraal elementeninhoud hoger dan andere theeën.
Het selenium kan immunoprotein en de immune lichaamsproductie bevorderen, versterkt het menselijke lichaam aan het weerstandsvermogen van de ziekte, en behandelt coronaire ziekte, onderdrukt de kankercel het voorkomen en de ontwikkeling heeft het opmerkelijke effect, in de thee kan de seleniuminhoud zo hoog bereiken zoals 3.8~6.4mg/kg.
de donkere thee is één soort lage cafeïne de gezonde drank, met kan gelukkig vergelijkbaar is evenals beïnvloedt andere theeën, de donkere thee niet de slaap.

 

Contactgegevens
nick

WhatsApp : +13564871506