Hoogwaardige traditionele Chinese thee, natuurlijke Hei Cha-thee voor verfrissing

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Hunan China
Merknaam: Nature
Certificering: ISO , NOP
Min. bestelaantal: Onderhandeld
Prijs: Negotiated
Verpakking Details: buiten harde cartonsBag, kan de Fles, Doos, Massa, (Ingeblikt), Giftverpakking, OEM
Levertijd: 10-30 dagen na betaling
Betalingscondities: BEVESTIGINGSBRIEF, D/A, D/P, T/T
Levering vermogen: 100 ton/Ton per Jaar
naam: De Donkere Thee van Anhuaqiangliang Materiaal Grade: Anhuathee
Grondstoffen: Ruwe Donkere Thee kenmerken: Natuurlijke gezondheid
Functies: Het verlies van het verminderings van lipidengewicht, verbetert immuniteit Buiten verpakking: het Pakket van de douanegift
Opslagmethode: Droog en geventileerd Gebruik: De middagthee, drinkt elke dag
Hoog licht:

natural weight loss tea

,

chinese loose leaf tea

Hoogwaardige traditionele Chinese thee, natuurlijke Hei Cha-thee voor verfrissing

Kenmerken
De grondstoffen voor het stappen op Anhua Qiangliang Dark Tea zijn pure twee of drie niveaus van Anhua donkere thee. De theeboom groeit in het zonnige bos van Yangya, de bergen van Anhua zijn bergachtig, de bergen zijn uitgerekt, de wolken achtervolgen en het heeft natuurlijke klimatologische omstandigheden die zeer geschikt zijn voor theegroei. Yuntaishan grote bladsoort is een van de beroemde theesoorten in China. De bladeren zijn zacht en dik en hebben een grote plasticiteit, wat zeer gunstig is voor de verwerking. Bovendien zijn de bergen aan beide zijden van de Zijiang-rivier in Anhua vaak bedekt met een dikke laag grond verweerd door schalie, wat het meest gunstig is voor plantengroei.

Anhua Qiangliang donkere thee
Grondstoffen Rauwe donkergroene thee
Kenmerken Afslanken Immuniteit verbeteren Anti-oxidatie Verfrissend Gezondheid
Drinkmethode Heet water brouwen Warm water gekookte thee
Packaging Buitenste Geschenkpakket Karton Stoffen tas gewoonte
binnenste Kraft papier Katoenen papier Bamboe gewoonte
Opslag methode Koel en droog, er kunnen lange tijd geen geurcondities worden opgeslagen
Gebruik Middag thee Modulatie ochtendthee Melk thee Drink elke dag
Thee zetproces Doden, primen, schoffelen, opnieuw looien, bakken
Nutriëntengehalte Theaflavins en thearubigins Thee polysaccharide complex Aminozuur theanine
Drink tips Roer geen donkere thee of comprimeer donkere theebladeren niet wanneer je donkere thee maakt, waardoor de thee troebel wordt.
Beste voor een uur na een maaltijd

De verwerkingstechnologie van Anhua Qiangliang Dark Tea heeft unieke en unieke kenmerken in alle voedingsmiddelen. De verpakking en verwerking worden tegelijkertijd voltooid en verpakking is het belangrijkste verwerkingsinstrument. Het wordt met een schutblad geperst en de schutbladen worden geleidelijk verminderd tijdens het proces van aanhalen en aanhalen, en uiteindelijk wordt het gevormde bamboevlot gevormd. Zelfs met het gebruik van kakkerlakken moeten we er aandacht aan besteden. Het is noodzakelijk om een ​​taaiheid en elasticiteit te hebben in een negen-voet-twee-negen-negen-negen-voet-achtste. Anhua Qiangliang Dark Tea is verpakt in speciaal behandelde eucalyptusbladeren om hun unieke thee en kleur te behouden. De bladeren zijn gevoerd met bruine bladeren om ze te beschermen tegen vocht en vocht.

Anhua Qiangliang Dark Tea heeft een uniek persproces en zit vol met thee.


Brouwmethode
1 Kungfu-weekdrankmethode:

Neem de juiste hoeveelheid thee en brouw het volgens de manier van kungfu-thee.

2 kopjes bubbelmethode:

gebruik Ruyi-kopje of theepot, neem de juiste hoeveelheid thee, kook eerst thee met kokend water en laat het vervolgens 1-2 minuten weken voordat je het drinkt.
3 traditionele kookmethode:
neem de juiste hoeveelheid thee, laat de thee met kokend water lopen, kook dan met koud water, stop het vuur na het filteren van de thee en drink het op.

4 melkthee drinkmethode:

Na het koken van de theesoep volgens de traditionele kookmethode, worden de melk en theesoep bereid in een verhouding van 1: 5, en vervolgens wordt de juiste hoeveelheid zout toegevoegd om de melkthee aan te passen met westerse kenmerken, en de oranjerode thee soep is volledig gemengd met de witte melk. Na het verschijnen van roze, mooi, genaamd "rood roze schoonheid."

5 koude drank methode:

volgens de cup bubble-methode of gekookte drankmethode om de theesoep te filteren, wordt de theesoep na het drinken in de koelkast of de waterput geplaatst, is een goede dorstlessende dorst1 Neem een ​​klein stukje thee 2 heet water beker 3 Doe de thee in het kopje 4 thee wekken
8-10g Elke keer thee zetten met donkere thee Het kan op hoge temperatuur worden gesteriliseerd om de temperatuur van de beker te verhogen. Bij het maken van thee kan het theesap beter doordringen. Doe de voorbereide thee in het kopje Giet water van 100 graden Celsius in de beker langs de wand van de beker en laat deze 30 seconden staan. Met deze stap kunnen de theebladen worden gereinigd en de theebladen worden gewekt.
5 heet water doorweekte thee 6 Neem de voering van het theekopje 7 punten theesoep 8 smaak thee
Giet water van 100 graden Celsius in de beker langs de wand van de beker, bedek het deksel en laat 30 seconden staan ​​om de theesoep te krijgen. Haal de theebladeren eruit en maak het mogelijk om herhaaldelijk te brouwen Giet de theesoep in een klein kopje Ruik de geur van thee, drink theesoep, drink regelmatig thee en wees gezond


Contactgegevens
nick

WhatsApp : +13564871506